MY TRAVEL TE DUCE GRATIS ÎN MALDIVE!

MY Travel te invită să descoperi paradisul! Îți oferim șansa unică de a câștiga un sejur de lux în inima Oceanului Indian, în exoticele Maldive. Această destinație de vis poate deveni realitatea ta iar singura condiție de a câștiga SEJURUL ALL INCLUSIVE ÎN MALDIVE este să rezervi vacanța în Turcia, hotel 5* până la 31.08.2024.

O vacanță în Maldive este o experiență de neegalat, care îmbină luxul cu frumusețea naturală într-un decor de vis. Imaginează-ți că te afli pe o insuliță privată, unde nisipul fin și alb te întâmpină ca un covor moale, iar apele cristaline ale oceanului îți dezvăluie nuanțe captivante de albastru. Aici, fiecare dimineață îți salută simțurile cu un spectacol magnific al naturii, răsărind într-o paletă de culori vibrante la orizont.

Sun Siyam Iru Fushi este considerat unul dintre cele mai top resorturi din Maldive, oferind o experiență unică de vacanță cu o combinație perfectă de natură, confort și servicii de calitate. Sun Siyam Iru Fushi este un refugiu exclusivist pe o insulă privată, unde luxul întâlnește frumusețea naturală. Vilele elegante, fie pe apă, fie pe plajă, oferă priveliști spectaculoase și acces direct la lumea acvatică sau nisipurile albe. Cu o varietate de restaurante, oaspeții se pot delecta cu delicatese culinare globale, în timp ce spa-ul oferă terapii de relaxare profundă. Activitățile precum scufundările dezvăluie bogăția vieții marine, făcând din Sun Siyam Iru Fushi destinația ideală pentru o evadare luxoasă în paradis.

MY Travel te invită să trăiești o experiență de neuitat! Rezervă acum sejur la mare într-un hotel de 5 stele din Turcia și intră automat în cursa pentru a câștiga o vacanță gratuită ALL INCLUSIVE în Maldive, cazare 6 nopți în Sun Siyam Iru Fushi.

CE INCLUDE OFERTA?

* Vacanță de 6 nopți  în Maldive – Sun Siyam Iru Fushi Resort 5*
* Bilete de avion tur/retur pentru o escapadă fără griji. Zbor asigurat din Chișinău cu compania Turkish Airlines
* Tip de masă ALL INCLUSIVE
* Transferuri private de la și către aeroport, asigurând un început și un sfârșit confortabil al călătoriei tale

Nu rata această șansă extraordinară de a explora paradisul! Rezervă sejurul la mare în Turcia iar ca bonus, câștigă vacanța de vis în Maldive. Călătoria perfectă te așteaptă!

Turkish Airlines, cunoscută pentru serviciile sale de înaltă clasă, asigură conexiunea aeriană între Chișinău și exoticele insule Maldive. Călătorind pe această rută, pasagerii se pot bucura de un zbor lin și confortabil, experimentând ospitalitatea remarcabilă și confortul pentru care este renumită această companie aeriană. Zborul cu Turkish Airlines transformă fiecare etapă a călătoriei într-o experiență plăcută, de la decolare până la aterizarea în paradisul tropical al Maldivelor.

the-benefits-of-flying-with-Turkish-Airlines

REGULAMENTMY TRAVEL te duce gratis în Maldive!

 

1. Rezervă sejurul la mare în Turcia pentru 2 adulți cazare în hotel de 5*
2. Achită rezervarea până la data de 31.08.2024
3. Toți clienții My Travel care au rezervat sejurul în Turcia automat sunt înregistrați la tombolă
4. Câștigătorul va fi desemant pe 10 septembrie, pentru intermediul RANDOM.ORG sau alt service de generare aleatoriu a câștigătorului

Utopia Resort & Residence 5*
– 480 eur / 1 adl

Sailors Beach Club 5*
– 550 eur / 1 adl

Sueno Hotels Beach Side 5*
– 585 eur / 1 adl

Cullinan Belek 5*
– 1770 eur / 1 adl

Gloria Serenity Resort 5*
– 1960 eur / 1 adl

Regnum Carya Golf &
Spa Resort 5* – 2050 eur / 1 adl

X