0
Noutăți

Hotelul Lago 5* Side, Turcia! 

  • 20 aprilie / 6 nopți – 967 euro /2 adulți
  • 01.05 / 6 nopți – 1285 euro /2 adulți
  • 10.06 / 6 nopți – 1659 euro /2 adulți

Hotelul LAGO 5*, situat pe coasta Mării Mediterane în Manavgat/Antalya, Turcia, reprezintă esența luxului și confortului. Acest resort de 5 stele impresionează prin arhitectura sa elegantă și oferă oaspeților o experiență de neegalat, cu servicii de top și facilități rafinate.

Camerele spațioase și bine echipate ale hotelului LAGO, cu mobilier de înaltă clasă, creează o atmosferă specială și oferă o vedere panoramică asupra mării sau a grădinilor hotelului. Confortul și rafinamentul domină fiecare cameră, asigurând un sejur relaxant și plăcut.

Gastronomia la LAGO 5* este diversificată și rafinată, cu mai multe restaurante care servesc o gamă largă de preparate culinare, de la specialități turcești autentice până la mâncăruri internaționale. Fiecare masă este o experiență culinară memorabilă, completată de un serviciu excepțional.

Facilitățile LAGO includ piscine exterioare impresionante, spa și centru de wellness, terenuri sportive și zone de joacă pentru copii, oferind divertisment și relaxare pentru toate vârstele și interesele. De asemenea, hotelul are acces direct la o plajă privată, unde oaspeții se pot bucura de soare și de apele cristaline ale Mării Mediterane.

Cu un accent puternic pe ospitalitatea turcească, personalul hotelului LAGO se dedică să ofere o experiență memorabilă fiecărui oaspete, asigurând confort și satisfacție la cele mai înalte standarde. Alegerea hotelului LAGO 5* pentru o vacanță în Antalya înseamnă a opta pentru eleganță, lux și amintiri de neuitat pe malul Mării Mediterane.

Leave a Comment

X