0
Noutăți

LONICERA RESORT & SPA!

Lonicera Resort & Spa, cu clasificarea de 5 stele, este o destinație de vis pentru oricine caută o evadare perfectă pe litoralul turcesc. Situat pe plaja İncekum, renumită pentru frumusețea sa naturală, resortul promite o experiență all inclusive de neuitat, oferind o combinație ideală de relaxare, distracție și lux.

Resortul dispune de o gamă largă de facilități care satisfac toate gusturile și nevoile: de la piscine impresionante, inclusiv un parc acvatic cu tobogane, până la un spa luxos unde oaspeții se pot răsfăța cu tratamente relaxante. Plaja privată, cu nisip fin și ape cristaline, este locul perfect pentru a te bucura de soare și de marea Mediterană.

Camerele elegante și spațioase sunt dotate cu tot necesarul pentru un sejur confortabil, incluzând balcoane cu vederi pitorești spre mare sau grădini. Gastronomia resortului încântă prin diversitatea și calitatea preparatelor, oferind o selecție rafinată de bucate din bucătăria internațională și turcească, servite într-o atmosferă elegantă și primitoare.

Lonicera Resort & Spa este și locul ideal pentru familiile cu copii, oferind numeroase activități și spații de joacă dedicate celor mici, precum și programe de animație care asigură distracție pentru toate vârstele.

Alegând Lonicera Resort & Spa, vei descoperi nu doar un loc de cazare, ci o destinație unde fiecare moment al zilei aduce bucurie, relaxare și amintiri prețioase.

Rezervă sejurul din 21.04  – 26.04

  • LONICERA RESORT & SPA (5*) – 685 EUR/ 2 AD
PREȚUL PENTRU 2 ADULȚI INCLUDE:

Bilete avion tur/retur
Transfer de grup (apt – hotel – apt)
Cazare 6 nopți / 2 adulți
Tip de masă: All Inclusive
Asigurare medicală

* PREȚUL ȘI DISPONIBILITATEA CAMERELOR ȘI BILETELOR AVIA SUNT VALABILE LA MOMENT!LONICERA RESORT & SPA

Leave a Comment

X