Vă invităm să descoperiți frumusețea Greciei, o țară cu o istorie bogată, peisaje spectaculoase și o cultură vibrantă, care atrage milioane de vizitatori în fiecare an. Grecia este o destinație de vis pentru cei care caută sejururi la mare memorabile!
Grecia nu înseamnă doar plaje minunate, ci și o gamă largă de activități recreative. De la croaziere cu iahtul în jurul insulelor până la excursii de snorkeling în recifele de corali sau windsurfing pe valurile Egeei, există ceva pentru toți iubitorii de mare și soare.
Indiferent dacă căutați o escapadă romantică pe malul mării sau aventuri active pe apă, Grecia este destinația ideală pentru sejururi la mare de neuitat. Rezervă acum și bucură-te de zile pline de soare și relaxare în această minunată țară mediteraneană!

Insula Creta, vă va cuceri cu plajele sale, aici, puteți experimenta farmecul mediteranean într-un mod unic. De la orașele medievale pitorești precum Chania și Rethymno până la vestigiile arheologice impresionante din Knossos, Creta este o adevărată comoară a Greciei. unde poteți savura deliciile gastronomice cretane, precum dakos și fructele de mare proaspete.

Rezervă sejurul în Grecia cu zbor direct din Chișinău. Perioada sejurului 30.05.2024 – 05.06.2024!
Durată sejurului: 6 nopți / 7 zile. Zbor direct Chișinău – Grecia – Chișinău. Transfer aeroport  – hotel – aeroport (de grup). ️ Tip de masa:  All-inclusive / UAL.
Asigurarea medicală. Rezervă sejurul la mare în Grecia, călătorește cu MyTravel!

GRECOTEL AMIRANDES EXCLUSIVE RESORT 5* – 2925 € / 2adl

DAIOS COVE LUXURY RESORT &
VILLAS 5* – 4244 € / 2adl

GRECOTEL CRETA PALACE LUXURY BEACH RESORT 5* – 2485 € / 2adl

LYTTOS MARE 5*
– 2185 € / 2adl

MYTHOS PALACE RESORT
& SPA 5* – 2165 € / 2adl

AVRA IMPERIAL HOTEL 5*
– 2075 € / 2adl

RADISSON BLU BEACH
RESORT 5* – 1835 € / 2adl

WHITE OLIVE ELITE
RETHYMNO 5* – 1425 € / 2adl

ROYAL & IMPERIAL BELVEDERE
HOTEL 5* – 1350 € / 2adl

X