Vacanță în Maldive de la 2030$ / 2 adulți

Evadați într-un paradis tropical, descoperă Maldive cu My Travel!

Bucurați-vă de vacanța în Maldive de 7 nopți de relaxare și zbor inclus din Chișinău.Perioada sejurului este între 03.10.2024 și 10.10.2024, perfectă pentru a scăpa de rutina zilnică și a vă reîncărca bateriile sub soarele blând al Maldivelor.

Acest pachet exclusiv include cazare într-una dintre cele mai dorite destinații exotice ale lumii, unde apele cristaline și nisipul fin vă așteaptă să vă cufundeți într-o stare de bine absolută. Maldivele sunt cunoscute pentru plajele sale spectaculoase, viața marină diversificată și opțiunile de cazare de lux, făcând din această destinație alegerea perfectă pentru cupluri sau familii care caută o evadare memorabilă.

Rezervați acum vacanța de vis la My Travel și pregătiți-vă să explorați frumusețile naturale ale Maldivelor. Nu ratați șansa de a crea amintiri de neuitat în acest colț de rai, cu servicii de top și confort garantat. Contactați My Travel pentru mai multe detalii despre această ofertă irezistibilă și începeți să vă planificați escapada perfectă în Maldive!

Rezervă vacanța în Maldive cu zbor din Chișinău. Perioada 03.10.2024 – 10.10.2024!
Durată vacanței: 7 nopți / 8 zile, Transfer, Tipul de masă indicat, asigurare medicală. Suplimentar se achita biletele avia: 810 euro / persoană.

Villa Park (Sun Island) 5*
Beach Villa – 2030 usd / 2 adl

Masa : 3 mese în zi, Transfer : zbor intern + barcă

Villa Nautica (Paradise Island) 5*
Beach Villa – 2550 usd / 2 adl

Masa : 3 mese în zi, Transfer : barcă

THE STANDARD HURUVALHI MALDIVES 5* – 4100 usd / 2 adl

Masa : mic dejun și cină, Transfer : hidroavion

RIU PALACE MALDIVES 5*
Junior Suite – 3820 usd / 2 adl

Masa : All inclusive, Transfer : zbor intern + barcă

THE RESIDENCE MALDIVES AT DHIGURAH 5* – 4400 usd / 2 adl

Masa : All inclusive, Transfer : zbor intern + barcă

X